maanantai 25. maaliskuuta 2013

Esitys nimeltä Väkipyörä



Kesän 2011 lopulla Heikki Pullon ja Tommi Ollikaisen tiet kohtasivat pitkästä aikaa, ja tämän yhteentörmäyksen jälkimaininkeja parhaillaan tarkastelet. 
Kahden jonglöörin välinen ajatustenvaihto sirkuksesta ja erityisesti katuesiintymisestä johti yhteisen esitysprojektin valmisteluun. Talvi ideoitiin, kevät treenattiin ja kesä esiinnyttiin. Nyt Väkipyörä-nimellä kulkeva projekti koostuu polkupyöristä, jongleerauksesta, omatekoisista välineistä ja kaupunkitilan haltuunotosta.
Takana on yksi kiertuekesä, parikymmentä keikkaa, satoja tunteja treenisalissa ja metallipajalla, lukemattomia puhjenneita pyöränkumeja sekä residenssi Sirkus Supiaisen huomassa. 
Tulevana kesänä Väkipyörä suuntaa Suomenmaata kiertävälle radalle, esittämään/etsimään uutta, entistä ehompaa katuesitystä. Kiertue-elämästä, esityksistä ja niihin liittyviä arvaamattomia tilanteista voit lukea tästä blogista. Kevään mittaan tänne ilmestyy myös raportteja ja kuvia välinerakentelusta sekä harjoituksista. Kesän aikana kannattaa seurata blogia, jos haluaa tietää, missäpäin Suomea keikkailemme. 
Siispä,  Tervetuloa.

-Heikki ja Tommi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti